Familieaktiviter og gøy for barna

På Dogs4All blir det morsomme opplevelser med oppvisninger i showringen, Norges største rasetorg og raseparade samt salgsmesse med massevis av gode tilbud på alt av hundeartikler og friluftsprodukter og utstyr. På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente.

Familieaktiviteter
I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte opp mot 10 000 firbeinte og over 300 hunderaser på Dogs4All. Dette er en messe for de som har hund, vurderer å kjøpe hund, eller bare har lyst på en morsom helgeutflukt med familien.

Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter for hele familien. Spennende konkurranser og morsomme opplevelser, ansiktsmaling og andre barneaktiviteter for de minste, kurs og foredrag for deg og hunden din, aktiviteter du kan teste ut med hunden din, samt mye mye mer.

Rasetorg
Samlet på et eget område vil NKKs godkjente medlemsklubber gi verdifull informasjon fra oppdrettere og hundeklubber. Her skal publikum få den beste informasjonen og kunnskapen om de forskjellige hunderasene, se dem, ta og føle på.

Oppvisninger i showringen i hall E
Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i finaleringen, fra spektakulære hundeshow til forsvaret som viser frem sine profesjonelle mine- og søkshunder. Hit kommer også flere hunder i arbeid; redningshunder, servicehunder og jakthunder. Den flotte raseparaden representerer forskjellige norske hundeklubbene som viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte.

Gode tilbud på fôr og utstyr
På Dogs4All finner du mange utstillere med det nyeste innen hundeutstyr, fôr og veterinærtjenester. Her finnes også friluftsprodukter. Du får massevis av gode tilbud som kun vil bli tilbudt denne ene helgen i november.

Foredrag
Det arrangeres forskjellige gratisforedrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – enten det er førstehjelp, stell, oppdragelse, eller å kommunisere med hunden din.

Velkommen til Dogs4All 17. – 19. november!

 PROGRAM 

Share this: