HUNDEFEST FOR ALLE

Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund.

 KJØP BILLETTER NÅ 

Fantastiske hundeshow
På Dogs4All finner du alt det siste innen hundeutstyr, du kan teste ut hunden din i mange aktiviteter og kjøpe utstyr til trening, lytte til lærerike foredrag og ikke minst – ta med familien på fantastiske hundeshow. Møt over 300 ulike raser, gå på valpeshow, opplev NM i «sitt og bli», få masse tips om hundehold og benytt deg av alle de eksklusive messetilbudene.

Kjøpe hund?
Er du på utkikk etter ny hund eller er førstegangskjøper er det her du treffer rasene og oppdretterne på rasetorget. De beste hundeskolene deltar og gir innføring i kurs. Veterinærer er tilstede og kan gi gode råd.

«Best in Show»
I år arrangerer Norsk Kennel Klub (NKK) både Norsk og Nordisk vinnerutstilling på Dogs4All. Her skal hunder bedømmes og konkurrere om helgens gjeveste tittel «Best in Show». I tillegg arrangeres Nordisk mesterskap i juniorhandling, CRUFTS-kvalifisering, konkurranser i agility og lydighet samt valpeutstilling 6-9 mnd.

Vi gleder oss til å åpne dørene for deg 16. – 18. november på Norges Varemesse i Lillestrøm.

PS. Husk å ta med hunden – den kommer inn gratis.

Share this: