Møt over 300 raser på Dogs4all

På Rasetorget kan du bli kjent med de forskjellige hunderasene og snakke med Norges beste oppdrettere.

Hva passer for din familie?
Menneskets beste venn kommer i alle varianter og kan være både brun, hvit, høy, lav, spretten, behagelig og mye mye mer. Lurer du på hva som passer best for deg og din familie? Det er på Dogs4All du treffer ekspertene som gir deg veiledning om de beste og tryggeste stedene å kjøpe hund!

Stort rasetorg
Vi samler alle klubbstandene på et eget rasetorg, hvor du treffer Norsk Kennel Klubs godkjente hundeklubber. Her vil du få hjelp uansett om det er selskapshund, brukshund, turkamerat, familiehund eller en «alt mulig hund» som du vil vite mer om.

På rasetorget kan du snakke med Norges beste oppdrettere og hundeeiere, og de kan gi deg masse informasjon og kunnskap om hunderasen du vurderer. Du kan treffe akkurat den hunderasen du ønsker hos seriøse oppdrettere som gjør sitt beste for å levere friske hunder med et godt gemytt.

Planlegger du å kjøpe hund? »

Raseparade
Her viser klubbene seg flott frem visuelt med både historikk, bruksområder og all den informasjon du trenger. Hver dag vil klubbene vise frem sine raser under raseparaden i finaleringen, og publikum vil få ytterligere informasjon om de forskjellige rasene via arrangementets konferansier.

Profesjonell og trygg veiledning
Norsk Kennel Klub har egen infostand og sekretariat i Glassgaten, og vil hjelpe deg med nyttig informasjon og veiledning om hundehold. De kan også hjelpe deg med å finne klubbstanden til akkurat de eller den rasen du vil vite mer om.

 KJØP BILLETT 

Share this: